Sus
ISO 9001 Management
VIZUALIZARE CERTIFICAT
ISO 9001 Operare
VIZUALIZARE CERTIFICAT
ISO 14001 Management
VIZUALIZARE CERTIFICAT
ISO 14001 Operare
VIZUALIZARE CERTIFICAT
OHSAS 18001 Management
VIZUALIZARE CERTIFICAT
OHSAS 18001 Operare
VIZUALIZARE CERTIFICAT

Organizatia are implementat si certificat un sistem de management integrat (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001). Astfel, sunt gasite solutiile optime de satisfacere atat a nevoilor si intereselor companiei, cat mai ales a nevoilor si asteptarilor clientilor si tertelor parti interesate, este castigata increderea clientilor in capacitatea societatii de a furniza servicii de calitate in conditii de protejare a mediului inconjurator si de sanatate si securitate in munca.

Conducerea societatii si intreg personalul sunt constienti de importanta pe care o are calitatea serviciilor oferite de organizatie pentru a castiga increderea clientilor, a obtine un loc cat mai bun pe piata, dar si pentru asigurarea unei baze solide pentru dezvoltarea organizatiei.

Calitatea serviciilor prestate, ca parte integranta a sistemului de management, reprezinta un factor cheie de succes in furnizarea de servicii pentru clientii nostri. Monitorizarea si masurarea satisfactiei clientilor si a celorlalte parti interesate reprezinta o parte a procesului de monitorizare si masurare a performantelor sistemului de management integrat.

Organizatia are stabilite obiective si procese necesare obtinerii de rezultate in concordanta cu cerintele clientului, politicile si procedurile organizatiei, implementeaza si monitorizeaza aceste procese, fiind intreprinse actiuni pentru imbunatatirea continua a performantelor proceselor.

R&R Oil Services imbunatateste continuu eficacitatea sistemului de management integrat prin:
- analiza gradului de satisfactie a clientilor;
- monitorizarea performantei si a obiectivelor;
- analiza efectuata de management;
- comunicare eficienta;
- audituri si inspectii.

Procesul de imbunatatire continua a sistemului se realizeaza cu sprijinul si participarea constienta a tuturor angajatilor.

TELEFON / FAX
Telefon: (+4) 0341.456.211
Fax: (+4) 0341.456.379
ADRESA
BLD. ELISABETA, Nr.2 B, CAMERA 2, ZONA POARTA 1, Et. 5 Constanta, Romania
EMAIL
office.ros@rohrer-grp.com