Sus

R&R Oil Services este focusata catre:
- oameni;
- mediu;
- parti interesate.

R&R Oil Services nu permite si nu tolereaza conditii sau activitati periculoase, nesigure, nesanatoase sau daunatoare mediului, activitati asupra carora are control la locul de desfasurare a acestora.

Punerea in aplicare si realizarea managementului in domeniul securitatii si sanatatii in munca si protectiei mediului inconjurator este sustinuta cu toata responsabilitatea si autoritatea de catre conducerea organizatiei la cel mai inalt nivel, prin asigurarea cadrului administrativ, tehnic si organizatoric si, mai ales, prin asigurarea resurselor umane, materiale si financiare.

Conducerea a definit responsabilitatile, autoritatile si relatiile functionale pentru intreg personalul care proiecteaza, conduce, efectueaza si verifica procesele si activitatile care influenteaza calitatea, care pot avea influenta asupra mediului inconjurator si care pot afecta sanatatea.

Scopul activitatilor noastre este continua imbunatatire a proceselor si a mediului de lucru. Delimitand in mod consecvent obiectivele si monitorizand indeplinirea acestora, cream conditiile pentru desfasurarea procesului de continua imbunatatire. Pe langa obiectivele economice, sunt de asemenea stabilite si obiectivele referitoare la securitate si sanatate in munca, protectia mediului si calitate.

Luam masuri de limitare a riscurilor prin analize adecvate si prin adaptarea locatiilor companiei noastre la progresul tehnologic si crestem gradul de constientizare a angajatilor nostri in ceea ce priveste aspectele legate de mediu si siguranta, prin informatii concrete si educare continua.

TELEFON / FAX
Telefon: (+4) 0241.586.406
Fax: (+4) 0241.586.448
ADRESA
Str. Marcus Aurelius nr. 18
Constanta, Romania
EMAIL
office@rroilservices.com